eStyle B2B oprema mobiteli računari dijelovi tableti multimedija

Naš B2B online shop nudi širok asortiman najnovijih mobilnih uređaja, laptopa i druge IT opreme vrhunskih brendova, uz konkurentne cene i brzu dostavu, kako bi vaše poslovanje bilo tehnološki opremljeno i konkurentno.

eStyle d.o.o. je vodeća veletrgovina I distributer inovativnih potrošačkih tehnoloških proizvoda u Bosni i Hercegovini.

Specijalizovani smo za potrošačku elektroniku i dodatke za mobilne telefone, urbanu mobilnost i IT.

Posvećeni smo poboljšanju kvaliteta života potrošača i unapređenju cjelokupnog stanja na tržištu. Od svog osnivanja, kompanija je uvela nekoliko značajnih brendova, uključujući Roborock, Aiper, Kieslect, Ugreen, Spigen, Anker, Nillkin, Baseus i Navee, na lokalno tržište. eStyle se ponosi svojom sposobnošću da brzo otkriva i uvodi nove, inovativne proizvode na tržište.

Misija

Naša misija je da revolucioniramo tržište potrošačke tehnologije pružanjem inovativnih proizvoda koji poboljšavaju stil života i unapređuju kvalitet života. Posvećeni smo tome da budemo lideri u uvođenju najsavremenije tehnologije koja zadovoljava sve potrebe naših kupaca.

Vizija

Naša vizija je da postanemo vodeći pružatelj inovativnih potrošačkih tehnoloških proizvoda u Bosni i Hercegovini, kontinuirano unapređujući tržište i postavljajući nove standarde za kvalitet, inovacije i zadovoljstvo kupaca.

Tržište i operacije

Djelujemo širom Bosne i Hercegovine, gdje smo uspostavili robustnu mrežu distribucije koja osigurava pravovremenu isporuku i dostupnost naših proizvoda. Fokusiramo se na pružanje izvrsne usluge i podrške našim kupcima, čime jačamo našu reputaciju kao pouzdanog partnera na tržištu potrošačke elektronike.

Kultura i vrijednosti kompanije

  • Inovacije: Kontinuirano traženje i uvođenje revolucionarnih proizvoda.
  • Kvalitet: Posvećenost visokim standardima u svakom proizvodu i usluzi koju nudimo.
  • Fokus na Kupce: Prioritiziranje potreba i zadovoljstva naših kupaca.
  • Agilnost: Brzo prilagođavanje promjenama na tržištu i novim prilikama.